Top
Long Line
Nieuw
  • Long Line
  • Long Line
  • Long Line
  • Long Line
  • Long Line
2.180,00

De Long Line is dezelfde trap als de Long, het enige verschil tussen deze trappen is de leuning: Van de Long Line is deze gemaakt van staanders die tegen de traptreden gemonteerd worden met daardoor lopend RVS staal kabel.

De Long Line oogt wat ietwat chiquer als de standaard Long maar verder is deze trap, zoals eerder gezegd, exact hetzelfde als de Long.  

De Long Line is een stalen binnentrap verkrijgbaar in de kleuren wit en chroom in de volgende modellen:

* Recht

* Met 1 kwartslag (L-vorm)

* Met 2 kwartslagen (U-vorm)


De treden van de Long Line zijn van massief beukenhout en licht (naturel) of donker gelakt.

De Long Line is geschikt voor een hoogte van maximaal 373 cm.


De trap is verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes: 65, 75, 80 en 90 cm. De breedte is gemeten inclusief de leuning van de trap.


Let wel op dat het trapgat enkele centimeters breder moet zijn dan de breedte van de trap:

Standaard bestaat de Long Line uit 12 treden (= 13 optreden) welke zijn af te stellen met optreden tussen de 17 en 23,5 cm.


Bij gebruik van alle 12 treden (waarbij de verdiepingsvloer de 13e optrede is) is de minimale hoogte van deze trap 225 cm en de maximale hoogte 303 cm.

De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

Uiteraard is het mogelijk een of meerdere treden weg te laten om een hoogte minder dan 225 cm te behalen, zie hiervoor de tabel verderop deze pagina.


De aantrede van de treden ligt tussen de 18 en 22 cm voor de Long Line met een breedte van 65 of 75 cm, voor de Long Line met een breedte van 80 of 90 cm geldt een aantrede van 22 tot 26 cm.


De afstand tussen de treden wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Dit wordt uitgebreid besproken in de meegeleverde handleiding (tabel) op zowel papier als DVD. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe de afstand te bepalen en hoe deze vervolgens vast te zetten met behulp van deze tussenstukken.


Bekijk HIER alle mogelijkheden en modellen, inclusief maatvoering voor de Long Line met een breedte van 65, 75, 80 en 90 cm.

De Long Line is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 373 cm.
In de tabel is terug te vinden hoeveel treden er nodig zijn voor welke hoogte:

Hoogte (in cm): Aantal optreden: Aantal te gebruiken treden:
191 - 255 11 10 (-2)
208 - 279 12 11 (-1)
225 - 303 13 - Long Line -
242 - 327 14 + 1 extra trede
258 - 349 15 + 2 extra trede + 1 extra leuning
275 - 373 16

+ 3 extra trede + 2 extra leuning


De leuning van de trap bestaat uit staanders in de kleur van de trap meet daardoorheen RVS staalkabel. De handregel is van kunststof met houteffect met een aluminium kern in dezelfde kleur als de treden.


Ook voor de Long Line is er de mogelijkheid hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen welke hetzelfde is uitgevoerd als de leuning van de trap.

De lengte van een hekwerk is 120 cm en de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen op de verdiepingsvloer. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.Gebruik de TRAPCONFIGURATOR voor deze trap om uit te vinden of deze trap geschikt is voor uw situatie (De Long is de uitvoering in de configurator maar is uiteraard hetzelfde als de Long-Line)!

Tevens is de handleiding online beschikbaar (PDF) of bekijk deze zoals op de meegeleverde DVD is te zien.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over