Top
Ring
  • Ring
  • Ring
  • Ring
  • Ring
  • Ring
1.600,00
per stuk

De Ring is een stalen binnentrap verkrijgbaar in 2 kleuren: wit (RAL 9010) of chroom.
De treden van deze trap zijn van massief beukenhout en verkrijgbaar in twee kleuren: blank (naturel) of donker gebeitst.
De Ring is geschikt voor een hoogte tot maximaal 380 cm en verkrijgbaar in 5 diameters: 118, 128, 138, 148 en 158 cm.


De draairichting van de trap kan zowel links als rechtsom zijn, dit is ter plaatse nog te bepalen
 


 

        
Kleur van de trap


       

Kleur van de tredenStandaard bestaat de Ring uit 12 treden + een universeel bordes welke de trap geschikt maakt voor elk trapgat. Let wel op: het trapgat moet minimaal 5 cm groter zijn dan de diameter van de trap. Een trap met een diameter van 128 cm kan dus geplaatst worden in een trapgat van 133 cm, of meer.De trap maakt, met gebruik van alle 13 optreden, een draai van ongeveer 360 graden: waar de trap beneden begint zal een hele draai gemaakt zijn als de trap daarboven op de verdieping eindigt.De leuning van de trap bestaat uit losse stalen balusters in de kleur van de trap, welke aan de traptreden vastgezet dienen te worden. Bovenop de balusters komt de handregel, gemaakt van gehard kunststof met houteffect in de kleur van de treden, met een aluminium kern.Met afstelbare optreden van 20,7 tot 23,7 cm en gebruik van alle 12 de treden + bordes is de minimale hoogte van deze trap 271 cm en de maximale hoogte 309 cm.

De benodigde hoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de vloer waar de trap op komt te staan naar de bovenkant van de verdiepingsvloer waar de trap eindigt.

De afstand tussen de treden wordt met behulp van losse meegeleverde tussenstukken bepaald. Op de meegeleverde handleiding, zowel op papier als DVD, wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze afstand moet bepalen en vastzetten.De Ring is maximaal te verhogen met 3 extra treden, de maximale hoogte is dan 380 cm. In de tabel kunt u zien hoeveel treden u nodig heeft voor welke hoogte:


Ook is er de mogelijkheid om hekwerk voor op de verdiepingsvloer bij te bestellen. Deze is hetzelfde uitgevoerd als de leuning van de trap, in dezelfde kleur en is geschikt voor elke vorm trapgat.

De lengte van 1 hekwerk is 120 cm, de hoogte is 100 cm. Het hekwerk is eenvoudig aan de trapleuning te bevestigen om het geheel mooi door te laten lopen. Ook meerdere hekwerken kunnen naadloos aan elkaar gemonteerd worden.

Gebruik de TRAP-CONFIGURATOR voor deze trap om uit te vinden of deze trap geschikt is voor uw situatie!

Lees nu vast de handleiding van deze trap online of bekijk de handleiding van de DVD.

Prijs is inclusief verzendkosten!

Mocht u nog vragen hebben betreft deze trap of u wilt de trap liever per email bestellen dan is dat altijd mogelijk: info@joppestrappen.nlReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over